Adatkezelési tájékoztató

(1) Tájékoztatjuk, hogy parókiánk Facebook és saját WEB oldalt működtet.

(2) Szolgáltatóként, mint a közösségi oldal üzemeltetője a közösségi média felületein az érintett hozzájárulásával jogosultak vagyunk fénykép- vagy videofelvételt közzétenni az érintettről. Tájékoztatjuk, hogy hozzájárulását a templomunk helyszínére történő belépéssel adja meg.

(3) A közösségi oldalon a látogatók által közzétett személyes adatokat nem kezeljük. A látogatókra a közösségi oldal Adatvédelmi- és Szolgáltatási Feltételei irányadók. Nem felelünk a közösségi oldal felhasználói által a közösségi oldalunkon közzétett, jogszabályt sértő adattartalmakért, hozzászólásokért. Nem felelünk semmilyen személyes adatok védelmét érintő, a közösségi oldal működéséből adódó hibáért.

(4) Az általunk üzemeltetett közösségi oldal részére, annak oldalán tett adatkezelési panasz nem minősül hivatalosan benyújtott panasznak.

(5) Ismételten felhívjuk tehát szíves figyelmét, hogy amennyiben templomunk helyszínére belép, úgy hozzájárulását adja ahhoz, hogy a fentieknek megfelelően Önről fénykép- vagy videofelvételt készítsenek, és azt esetlegesen közösségi média felületen közzétegyék!