Hirdetéseink

  1. szeptember 18. vasárnap
  1. Jövő vasárnap 9.15-kor Parakliszt (közben gyóntatás), 10 órakor Szent Liturgiát végzünk. Reggel 7.30-kor Vecsésen is lesz Szent Liturgia.
  1. Szerdán 17 órakor Szent Liturgiát végzünk.
  1. Szeretettel ajánlom a kedves testvérek figyelmébe Görögkatolikus Szemlélet (ára 800 Ft) és a Görögkatolikus Szemle (ára 200 Ft) legújabb számát. Az újságos asztalról megvásárolható.
  1. Szeptember 30. péntek és október 2. vasárnap között máriapócsi zarándoklatot szervezünk. A zarándoklat ára 18000 Ft, ami tartalmazza a szállást és az étkezést. Az utazást egyénileg szervezzük! Ezért is kérem a részvételi szándék jelzését mielőbb, hogy mindenkinek megtudjuk szervezni az útját! Előre hirdetem, ezen a vasárnapon csak templomunkban lesz Szent Liturgia 17 órakor, Pestszentimrén nem!
  1. Október 15-én, szombaton, Mátraverebély – Szentkúton lesz görögkatolikus búcsú. Annak ellenére, hogy ez a nap egyben munkanap is, szeretettel buzdítom a kedves testvéreket a részvételre.
  1. Várjuk az elsőáldozásra készülők jelentkezését. A 3. évfolyamtól lehet csatlakozni, de minden kérdésre, kéréssel nyitott szívvel várjuk az érdeklődőket.

Áldott vasárnapot és hetet kívánok mindenkinek!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! Dicsőség mindörökké!

                                                                  Jozsó atya