Aktuális Híreink

Hirdetéseink – 2020. október 18. vasárnap

1.                  Templomunkban nyilvánosak a szertartások! Szeretettel várunk mindenkit! Az előírásokat betartva legyen bennünk bátorság, hogy az Úr háza a legszebb legyen a jelenlétetek által. A templomban a maszk használata kötelező!

2.                  Jövő vasárnap 9.15-kor Utrenyét,  10 órakor Szent Liturgiát végzünk. Reggel 7.30-kor Vecsésen lesz Szent Liturgia. Ne feledjük, hogy óraátállítás lesz ezen a hajnalon, így ennek megfelelően jöjjünk.

3.                  Szerdán 17 órától Parakliszt végzünk. Szeretettel várunk mindenkit!

4.                  Várjuk az elsőáldozásra készülők jelentkezését!

5.                  Templomunk búcsú ünnepe november 15-én, vasárnap lesz. Az ünnepi Szent Liturgiát vezeti és szent beszédet mond Dr. Seszták István főhelynök atya. Kérem, hogy már most jegyezzük be a naptárainkba, hogy minél többen tudjunk együtt ünnepelni.

6.                  Közeledik a halottak napja. November 1-jén, vasárnap, 14.30-kor találkozunk a Kispesti temető ravatalozójánál, hogy felkeresve elhunytjaink sírját együtt imádkozhassunk üdvösségükért.

7.                  Október 31-én, szombaton a 17 órakor kezdődő Szent Liturgiában emlékezünk meg elhunyt szeretteinkről. Az újságos asztalról vegyünk el egy kis lapocskát, amire felírhatjuk elhunytjaink nevét, s azt megírva hozzuk vissza.

8.                  A mai perselyadományt a missziók javára fogjuk továbbítani. Ennek megfelelően kérjük a kedves testvérek jószívű adományait!

9.                  Hálásan köszönöm meg a tegnapi nap minden felajánlását és odaadását, amit nyújtottak a kedves testvérek. Sikerült a templomot teljesen kitakarítani, a diófát is elültettük. A must ízlett a gyermekeknek, s a bográcsozás is jól sikerült. A jó Isten áldása kísérje minden segítséget nyújtó hívünk életét!

Áldott vasárnapot és hetet kívánok mindenkinek!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! Dicsőség mindörökké!

                                                                                  Jozsó atya