Hirdetéseink

 2021. június 13. vasárnap

Templomunkban nyilvánosak a szertartások! Szeretettel várunk mindenkit! Az előírásokat betartva legyen bennünk bátorság, hogy az Úr háza a legszebb legyen a jelenlétetek által. A templomban a maszk és kézfertőtlenítő használata kötelező!

Az udvaron lesz kihangosítás is!

 

1.                  Ma van templomunkban az elsőáldozás. Imádkozzunk a gyermekekért és családjaikért!

2.                  Jövő vasárnap 9.15-kor Utrenyét, 10 órakor Szent Liturgiát végzünk. Ebben a liturgiában fogunk hálát adni a bejeződő tanévért! A gyermekeket meglepetéssel várjuk!

3.                 Szerdán 17 órától Szent Liturgia lesz templomunkban.

4.                 Szeretettel ajánlom a kedves testvérek figyelmébe a Görögkatolikus Szemle (ára 150 Ft) legújabb számát. Az újságos asztalról megvásárolható.

5.                 Június 28. hétfő és július 2. péntek között napközis gyermektábort szervezünk parókiánkon. Aki nem tud jönni minden nap, megteheti 1-1-napra is.

         A tábor szervezés alatt, amelyet alapvetően meghatároz a gyermekek létszáma. Lesz játék, kis túra, lelki rész, ilyen-olyan foglalkozás, legfőképpen közösség kovácsolás. A költsége: 1000 Ft/nap/gyermek.

         Szeretettel kérjük a mielőbbi jelentkezést!

6.                 Hálásan köszönjük a segítséget, amelyet parókiánkért hoznak meg a kedves testvérek. Aki teheti, kérjük segítse továbbra is ebben a nehéz helyzetben parókiánk működését.

Budapest-Kispesti Görögkatolikus Parókia: 11102704-19819545-36000001

 

Áldott vasárnapot kívánunk mindenkinek!

Dicsőség Jézus Krisztusnak! Dicsőség mindörökké!

                                                                  Jozsó atya